No module Published on Offcanvas position
9171 Győrújfalu, Ady Endre utca 7. +36-96-541-200 igazgatas@gyorujfalu.hu Hétfő - Csütörtök: 8:00-12:00 és 13:00-15:45

Felelős állattartás elősegítése pályázat

Kedves Győrújfaluiak!

 

Győrújfalu Községi Önkormányzat a győrújfalui felelős állattartás elősegítése érdekében, a Kormány állatvédelmi célkitűzéseivel összhangban, pályázatot (kiírás kódszáma: MFP-FAE/2021) kíván beadni a Miniszterelnökséghez.

„A pályázat keretében az önkormányzat támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a település lakóinak tulajdonában lévő ebek, macskák praxisengedéllyel rendelkező állat-egészségügyi szolgáltatónál1 állatorvosi tevékenységet végző, FELIR2 azonosítóval rendelkező állatorvos (a továbbiakban: állatorvos) által elvégzett ivartalaníttatására, ezzel egyidejűleg az állatok veszettség elleni védőoltására, valamint transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.
Az állattulajdonos/állattartó (a továbbiakban: állattartó) köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni. Figyelemmel az állatvédelmi szabályokra és a felelős állattartásra, a nem kívánt szaporulat kezelésének leghatékonyabb módja az ivartalanítás. A kistelepülésen az ivartalanítás és az állatok elektronikus azonosítóval való ellátása olykor nehézkes és költséges, amelyhez jelen pályázati kiírás alapján igényelhető támogatás nyújthat segítséget. Összhangban a Kormány állatvédelmi célkitűzéseivel és a terület prioritássá emelésével, jelen pályázati kiírás a felelős állattartás népszerűsítését, a nem kívánt állatszaporulat megállításának elősegítését célozza.”

Pályázat kötelező mellékletét képezi a mellékletben csatolt igényfelmérő ív.
Azon lakosaink, akik szeretnének élni a felkínált lehetőséggel, ezt a nyomtatványt legkésőbb 2021. július 5. 8.30-ig bezárólag küldjék vissza az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Polgármesteri Hivatalban biankó igényfelmérő ív átvehető, kitöltött ugyanitt leadható.

 

Igényfelmérő ív

 

Nagy Imre Attila
polgármester